Afleveringssteder

Du kan aflevere dine lån på et af vores fem biblioteker og i den udendørs automat på Solbjergvej 23, som har åbent hele døgnet, året rundt.

Aflevér døgnet rundt i udendørs afleveringsautomat på Hovedbiblioteket 

På bagsiden af Hovedbiblioteket har vi en udendørs afleveringsautomat, som er åben døgnet rundt, året rundt. Du kan naturligvis også aflevere her i bibliotekets åbningstid.

Afleveringen bliver registreret med det samme, så hvis du fx har afleveringsfrist  den 24. december, kan du aflevere frem til  kl. 24.00 uden at betale gebyrer. 

Du skal blot klikke på skærmen for at åbne indkastet og kan  aflevere for andre også, på samme måde som i vores øvrige afleveringsautomater. Automaten udskriver kvittering. 

Du kan også aflevere inde på Hovedbiblioteket, hvis du alligevel skal ind og hente en ny bog eller en reservering. 

Åbne biblioteker 

På bibliotekerne på Danasvej, Godthåbsvej, KUBE og Medborgercentret Nordens Plads er det også muligt at aflevere i hele åbningstiden. Udenfor den bemandede åbningstid skal du bruge dit sundhedskort for at komme ind.

Her kan du se de åbningstider og bemanding for Biblioteket Danasvej, Biblioteket Godthåbsvej, Medborgercentret Nordens Plads samt KUBE.

Afleverede du for sent?

Hvis du kom for sent med afleveringen af en bog, kan du betale dit mellemværende online på www.fkb.dk. Du kan også betale kontant på biblioteket. Læs mere om betaling her.