Afleveringssteder

Du kan aflevere dine lån på et af vores fem biblioteker og i den udendørs automat på Solbjergvej 23, som har åbent hele døgnet, året rundt.

Aflevér på alle tider af døgnet og hele året rundt

På bagsiden af Hovedbiblioteket har vi en udendørs afleveringsautomat, som er åben døgnet rundt, året rundt. Du kan naturligvis også aflevere her i bibliotekets åbningstid.

Afleveringen bliver registreret med det samme, så hvis du fx har afleveringsfrist  den 24. december, kan du aflevere frem til  kl. 24.00 uden at betale gebyrer. 

Du skal bruge dit sundhedskort/lånerkort og din pinkode for at åbne selve automaten, men når du først har logget ind, kan du aflevere for andre også, på samme måde som i vores øvrige afleveringsautomater. 

Åbne biblioteker 

På bibliotekerne på Danasvej, Godthåbsvej og Medborgercentret Nordens Plads er det muligt at aflevere i hele åbningstiden, dvs. fra kl. 8-23. Udenfor den bemandede åbningstid skal du bruge dit sundhedskort for at komme ind.

Her kan du se de bemandede åbningstider for Biblioteket Danasvej, Biblioteket Godthåbsvej samt Medborgercentret Nordens Plads.

Afleverede du for sent?

Hvis du kom for sent med afleveringen af en bog, kan du betale dit mellemværende online på www.fkb.dk. Du kan også betale kontant på biblioteket. Læs mere om betaling her.