Interesseperiode på reserveringer

Når du reserverer en bog, cd eller dvd, bliver du bedt om at vælge en interesseperiode. Det er ganske enkelt den periode, hvor din reservering er aktiv.

Vælg en interesseperiode, som passer dig

Interesseperioden har ingen betydning for, hvornår vi henter reserveringen til dig eller hvor længe den står til afhentning, men kun for hvor lang tid din reservering er aktiv. Når din interesseperiode udløber, bliver din reservering automatisk slettet. 

  • Hvis du reserverer en meget populær titel, som mange andre lånere også står i kø til, er det en god ide at vælge en lang interesseperiode. Så er du sikker på, at din reservering er aktiv, indtil du bliver nummer 1 i køen.
  • Hvis du derimod skal på ferie og reserverer ”Turen går til…”,  bør du vælge en interesseperiode, som svarer til det behov. Så undgår du, at vi tager bogen fra og sender dig en reserveringsmeddelelse på noget, du ikke længere er interesseret i.
     

Du kan ændre interesseperioden

Hvis du gerne vil ændre en interesseperiode, skal du logge ind i dit bibliotek og vælge fanen 'Reserveringer i kø'. Sæt kryds ved de reserveringer, du vil ændre og vælg ny interesseperiode.