Lokalsamfundsagenterne

Lokalsamfundsagenterne er borgere på Frederiksberg, der har lyst til at skabe positiv forandring i deres lokalområder, så fællesskaber styrkes og trivslen øges.

Frederiksberg er heldig at have mange engagerede borgere, der går op i at have rare og velfungerende lokalområder med godt naboskab og et rigt kulturliv.

Mange steder kan sammenhold, fællesskaber og aktiviteter blive endnu bedre hvis vi lærer hvordan vi kan få endnu flere med, får bedre kendskab til hvilke muligheder der er i lokalområdet og får indblik i hvordan man kan lave projekter sammen.

Bliv klædt på til at aktivere dit lokalområde!

Som lokalsamfundsagent får du indsigt i og redskaber til, hvordan du sammen med andre kan gøre en forskel i dit lokalområde. Du får træning i, hvordan man skaber og organiserer fællesskaber i sit lokalområde gennem en uddannelse, som består af et weekendseminar og to opfølgningsworkshops På seminaret møder du også andre der har lyst til at være med og du vil opdage nye muligheder for samarbejde og nye venskaber.

Første hold lokalsamfundsagenter er allerede uddannet og i gang. De har blandt andet med stor succes afviklet lyttekampagne for at lære deres naboer at kende, de har startet en maleklub, arrangeret vandringer, torsdagsbar, samtaleaftener om livsfilosofi og meget andet.

Noget for dig?

Næste runde træning til Lokalsamfundsagent finder sted i efteråret 2022. Har du lyst til at være med, så send en motiveret ansøgning til projektleder Mette Vestergaard Andersen på mean14@frederiksberg.dk