Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
I børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

AFLYST: Læsesteder: Højtlæsning og bygge-leg

13.11.21
I børnebiblioteket har vi dette efterår fokus på læsesteder. Dette helt særlige og foretrukne sted, hvor vi elsker at læse en god bog. Sammen kan stedet og litteraturen skabe rum for en helt ny læseoplevelse.

Denne dag sætter vi fokus på ”hjemmet” som læsested, og vi læser bogen ” Hjem" af Carson Ellis. Det er en fin billedbog, med smukke illustrationer, der handler om, hvor forskelligt vi kan bo og leve . Derfor skal vi selvfølgelig tale om, hvad et hjem egentlig er for en størrelse. 

I børnebiblioteket har vi fået bygget fem læsesteder i pap: Et slot, en rumraket, en iglo, en ubåd - og et hjem, som er det sted vi samles til oplæsningen.

Bagefter kan du give dig i kast med at bygge dit eget læsested ud af pap.

Sidst men ikke mindst kan du tage vores kort over gode læsesteder i hjemmet med hjem. Vi har nemlig udvalgt en række steder i hjemmet, og koblet dem med tre gode bøger, som gerne skulle give en ny læseoplevelse til små og store læsere. Bøgerne kan lånes på biblioteket eller reserveres på bibliotekets hjemmeside.

Højtlæsningen er for børn i alderen 4 til 8 år. 

Forløbet om Læsesteder kører i perioden d. 18. oktober - 31. december 2021. Følg med på bibliotekets hjemmeside, Instagram og Facebook.