billede

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:15
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

AFLYST! Teater: Brødrene Løvehjerte (fra 8 år)

04.04.20
I samarbejde med Teatret Riddersalen, Kirkerne på Frederiksberg, Musikhøjskolen og Frederiksberg Museerne sætter vi i dette forår fokus på sorg gennem teater, musik og foredrag. Oplev den roste skuespiller og fortæller André Andersen gøre historien lyslevende. En gribende familieforestilling for børn over otte år og voksne.

"...jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre end Jonathan og jeg, der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv" Fra Brødrene Løvehjerte, Tvebak.

Teateravisen har tidligere kaldt André Andersens forestillinger for "Skræmmende god storytelling" - og nu kan du opleve hans udgave af Astrid Lindgreens klassiker på Biblioteket Frederiksberg, som en del af et samarbejde mellem flere af Frederiksbergs kulturinstitutioner Om Sorg.

André Andersen SOLO har siden 2007 fortalt dette vidunderlige eventyr med stor succes. 2014 var 40-året for den første danske udgivelse af eventyret der starter i Sverige, udspilles i Nangijala og slutter ved porten til Nangilima. 

Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter og André er den eneste i Norden, blåstemplet af Lindgrens arvinge til at fortælle det smukke eventyr.

Alder: 8 år+
Vi gør opmærksom på, at teatret ikke ønsker, vi lukker børn under 8 år med ind til forestillingen.

Tags