Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Sted
Børnebiblioteket (platformen)
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Bliv YouTuber! (11 - 14 år)

22.07.19 - 26.07.19
Drømmer du om at blive YouTuber, men ved du ikke hvordan du skal komme i gang? Kom og vær med når biblioteket sammen med BUSTER og Everyday laver YouTube-videoer i sommerferien!

Har du en Kristine Sloth gemt i maven? Eller måske er du mere en Morten Münster type? Kom og find frem til din egen indre YouTuber i sommerferien.

På biblioteket dykker vi ned i YouTube-verdenen, når børn i alderen 11 – 14 år kan lære at lave deres egne YouTube-videoer. Det er dog ikke en helt enkelt sag at lave seje videoer. Derfor er forløbet delt op i 3 dage. Når man tilmelder sig, tilmelder man sig altså ét forløb á tre workshops/dage:

Workshop 1: Ideudvikling – hvad skal din video handle om og hvad er dit budskab? Hvilken youtuber vil du gerne være?

Workshop 2: Optagelse – hvilken teknik skal du bruge til at optage en god video? Vi giver dig viden og praktiske færdigheder til at lave fede optagelser.

Workshop 3: Redigering – hvordan redigerer du din video så dit budskab bliver levende og spændende? Du får tips og tricks til redigering og god historiefortælling.

Såfremt du og de andre har lyst til at dele jeres færdige videoer med verden, vil de blive lagt op på Bibliotekets YouTube kanal og/eller Facebookprofil, og muligvis være en del af en udstilling i Børnebiblioteket.

Vi kører YouTube-forløbet to gange. Det her forløb foregår i

Uge 30 - 22., 24. og 26. juli - alle dage er fra 10.00 - 14.00. Så husk madpakken :) 

Der er et begrænset antal billetter og tilmelding sker enten gennem bibliotekets hjemmeside eller ved skranken på biblioteket. Billetbestillingen åbner op 14 dage før. Hvis du vil med i uge 27, åbner billetbestillingen derfor den 17. juni, kl. 10.00 – og vil du med i uge 30, åbner billetbestillingen den 8. juli, kl. 10.00. Når du er tilmeldt, sender vi dig en mail med yderligere detaljer på arrangementet.

Forløbet er udviklet i samarbejde med læringsplatformen Everyday og BUSTER.

Har du spørgsmål eller andet, skriv da til børnekulturformidler Anna, på anbr13@frederiksberg.dk