Elmer

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Børnehjørnet: Elmer

24.02.24
Denne lørdag læser vi højt af bogen ” Elmer” af David Mckee om den lille elefant, der bare gerne vil ligne resten af flokken.

Inspireret af vores nye legeinstallation, som tager udgangspunkt i Marianne Iben Hansens’s fortælling om ”Lille Frøken Pingelpot”, der ikke er som de andre kyllinger i hønsegården, sætter Børnehjørnet i løbet af den næste tid fokus på bøger, der taler ind temaet omkring at føle sig anderledes.

Børnelitteraturen er nemlig fyldt med børn og ikke mindst dyr, som ikke altid passer ind i flokken, men finder deres plads i mødet med dem, som forstår, accepterer og er ligesindede.

Denne lørdag læser vi højt af bogen ” Elmer” af David Mckee om den multifarvede elefant, der er træt af at være anderledes og derfor farver sig grå ligesom de andre elefanter i flokken. Men de andre elefanter har måske også lyst til at være mangefarvede ligesom Elmer. Til sidst holder elefantflokken et brag af en fest, hvor alle kan se ud ligesom, de vil.

Først skal vi lytte til historien om Elmer og tale om fortællingen. Bagefter får alle mulighed for at lave deres egen multifarvede krea-Elmer, eller pynte deres egen festhat lige så festligt som Elmers.

Og du vil selvfølgelig kunne låne en masser gode bøger om netop det at føle sig lidt uden for flokken.


Børnehjørnet på udvalgte lørdage

Børnehjørnet afholdes på udvalgte lørdage og tager udgangspunkt i de bedste billedbøger.
Dit barn vil høre historien og gennem kreative aktiviteter dykker vi sammen ned i bogens univers. Og I kan selv fortsætte resten af eftermiddagen.

Kl. 11.00 – 11.30 Højtlæsning

Kl. 11.30 – 13.30 evt. workshop ud fra billedbogens tema.

Arrangementet er målrettet 3 – 6 år og deres forældre.

Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

Materialer