Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
.
Lokalitet
Hovedbiblioteket, Platformen
Falkonerplads 3
2000 Frederiksberg
Arrangører
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

DANISH GAME WEEK: Kom om mal figurer (Fra 8 år)

10.11.18
Frederiksbergs egen klub for figurspil, Rogue Trader, giver gode tips til figurmaling og præsenterer forskellige figurspil, blandt andet Warhammer.

Lørdag den 10. november afholder figurspilsklubben Rogue Trader en workshop på biblioteket, hvor du lære og få gode råd og vejledning fra en gruppe meget garvede og passionerede figurmalere, til hvordan du får malet de flotteste og mest detaljerede figurer. Udover maleworkshoppen vil Rogue Trader også præsentere forskellige figurspil, blandt andet warhammer.

Du er velkommen til at medbringe din egne figurer, ellers stiller vi både figurer, maling og pensler til rådighed.

Ønsker du at medbringe din egen warhammerhær til arrangementet, så send først en mail til Andreas Lykke Jensen (anje25@frederiksberg.dk) for at koordinere.

Rogue Trader er Frederiksbergs egen klub for figurspil, hvor man dyrker fællesskabet i at male små miniature figurer, bygge landskaber og spille spil. Klubben holder til på Harsdorffsvej.

 

Arrangementet er en del af DANISH GAME WEEK, som er et bredt initiativ hvor biblioteker og organisationer norden over, sætter fokus på gaming og spil i uge 45.

 

Fri entré

Alder: Fra 8 år og op.

Mail: anje25@frederiksberg.dk