Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen, Workshopområdet
Målgruppe
For alle
Børn & forældre

DigiDays: Esport for sjov og alvor (fra 11 år og forældre)

08.11.22
Falcons Esport og Biblioteket Frederiksberg inviterer til en eftermiddag i esportens tegn i forbindelse med Gamingugen 2022 og DigiDays2022.

Vi glæder os til at se både forældre og børn, når I får mulighed for både at høre mere om, hvad det kræver og giver at gå til esport og ikke mindst, får I mulighed for at spille mod hinanden.

Spillere fra Frederiksberg esportsforening Falcons fortæller om, hvad de får ud af at tage gaming seriøst - og måske gå efter det som en levevej.

Træneren fortæller om, hvad han ser som nogle af de helt store fordele ved e-sport, og endelig får I selv lov til at prøve kræfter med Valorant og Fifa på foreninges Gamingtower.

Vi lover at både børn og forældre vil gå fra arrangementet med mere respekt for, hvad det kræver at game på højt niveau og en fælles spilleoplevelse.

Vi stiller spil og konsoller til rådighed.

Arrangementet henvender sig til forældre og deres børn fra 11 år.

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2022, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2022.
DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangemente. se programmet her: https://fkb.dk/digidays2022

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.
Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til ermy01@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden.