Om dette arrangement

Tid
9:00 - 10:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

DigiDays: Kod klodshans til det halve kongerige - robotworkshop for børnehaver (UDSOLGT)

19.09.19
Kom og hør - eller genhør – eventyret om Klodshans, når Biblioteket inviterer børnehaver til at kode sig vej gennem historien.

Først skal vi høre eventyret om Klodshans, hvor vi benytter storytellingmetoder til at gøre det levende og spændende. Herefter skal børnene selv opleve at være Klodshans, når de ved hjælp af ”gedebuk-robotter” skal ud og lede efter spændende ting i "grøftekanten". 

Få en anderledes litterær oplevelse sammen med jeres børn, hvor vi beskæftiger os med eventyrets tematikker gennem leg med teknologi og kodningssprog. Efter workshoppen er det muligt at lege og hygge sig i børnebiblioteket og spise medbragt mad på platformen.

OBS: Til workshoppen kan der max være én stue á 12 børn, i alderen 4-6 år. Ønsker I billetter til workshoppen? Skriv en mail til anbr13@frederiksberg.dk med navn på institution og antal børn.  

Workshoppen understøtter den styrkede pædagogiske læreplan for dagtilbud, samt digitaliseringsstrategien for dagtilbud. 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark.