Om dette arrangement

Tid
10:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

DigiDays: Spil, læs og leg i Alfons Åbergs Verden – gaming for begyndere

12.11.22
Kan man spille en bog eller læse et spil? Og hvad sker der med bogens univers, når man både kan læse, spille og lege sig igennem historien og fx selv styre karaktererne? I anledning af DigiDays og GamingUgen sætter vi fokus på spil for de mindste.

Computerspil kan være både sjove, lærerige og ikke mindst hyggelige at være fælles med sine børn om. Faktisk fremhæves det ofte som virkelig vigtigt, at forældre involverer sig i, hvad deres børn foretager sig på skærmen. Et sted at starte kan være ved at spille spil sammen, ligesom man læser bøger højt for sine børn – så man ved, hvad de synes er sjovt og får en fornemmelse for, hvad man selv synes er godt.

Når det kommer til spil er der mange tilbud og det kan være svært at kende skidt fra kanel. Så hvad skal man egentlig kigge efter som forælder, når man vurderer spil til børn?

Vi inviterer børn mellem 2 og 6 år og deres voksne til jeres første gaming-event, hvor I sammen kan blive introduceret til sjove og gode historier, der både kan spilles, læses og leges. Vi har valgt nogle spil, der kan spilles på både ipads og telefoner.

 

Program:

10.30-11: Vi præsenterer kvalitetsspil til småbørn på storskærm og fortæller lidt om, hvad vi kigger på, når vi vurderer spillets kvalitet.

11-13: Prøv kræfter med spillene på Bibliotekets ipads og leg i vores Alfons Åberg installation.

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2022 og GamingUgen, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2022.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2022

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til ermy01@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden.