Papirklip

Om dette arrangement

Tid
13:00 - 16:00
Pris
.
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg - Platformen ved børnebiblioteket
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Digitale papirfigurer - Udsolgt

13.01.19
Lær at bruge software til at forvandle 3D-modeller på computeren til papirbyggesæt, som du printer ud, klipper ud og derefter samler med lim og lidt tålmodighed. Du kan for eksempel lave modeller af huse, biler, rumraketter eller dinosaurer.
Arrangementet er fyldt op, men skriv dig på ventelisten, så får du fortrinsret næste gang vi afholder "Digitale Papirfigurer".
 
---
 
Du lærer selv at tegne simple modeller i 3D på computeren i det gratis program Tinkercad. Hvis du vil lave noget mere avanceret, kan du ”snyde” og hente en færdig 3D-model fra internettet. 3D-modellen konverterer du derefter til 2D-tegninger, som vi printer ud og samler. Det hjælper vi dig alt sammen med.

Arrangementet er for voksne eller for voksne sammen med børn fra 9 år. Det er gratis at deltage, men du skal hente en billet – tryk på den grønne knap for at komme til billetsiden. Bestil én billet per computer I skal bruge. Så hvis en voksen og et barn deler computer, skal I kun bestille én enkelt billet.

Billetterne bliver frigivet den 13. december klokken 12:00, og der er et begrænset antal billetter. 

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel. Vi gentager dette arrangement med jævne mellemrum, og de der står på ventelisten, får fortrinsret næste gang det afholdes.

-----

Biblioteket Frederiksberg opstarter i efteråret 2018 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe (https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/) eller du kan også skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her - http://eepurl.com/dGrPIj

Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk