Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Kiosken i Lorrys Have
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Familieture på Fortælleruten

06.07.21 - 08.07.21
Har du tænkt over hvor mange fortællinger, der gemmer sig på Frederiksberg?

I samarbejde med Teatret Riddersalen tilbyder vi igen i guidede omvisninger på Fortælleruten. Omvisningerne finder sted efter forestillingen "Jordemoder til tiden", som opsættes ved Kiosken i Lorrys Have af Riddersalen.

I udendørsforestillingen "Jordemoder til tiden" kan I møde de to jordemødre, der har taget imod ALLE børn, der nogensinde er blevet født på Frederiksberg. Tilsammen har jordemødrene en elefants hukommelse, om hvilke børn der blev født hvornår og hvordan det gik dem hver især.

Når forestillingen er slut, tager en børnekulturformidler fra Biblioteket over, for så skal vi selv ud og lede efter fortællingerne på Frederiksberg, som gemmer sig bag gadenavne, bygningsfacader og i byens parker. Du kan møde gulerodsbønder, vilde dyr, insekter og naturligvis konger og prinsesser.

Fortælleruten er udviklet i et samarbejde mellem Biblioteket og Teatret Riddersalen – for byens børn med korte ben og fantasifulde hoveder. Entréen er fri, men I skal booke 1 billet pr. person. I kan skrive jer på venteliste, hvis der ikke er flere billetter tilbage. Det gør du ved at trykke på knappen med ”Bestil billet”.

Har du spørgsmål, kontakt gerne børnekulturformidler Lærke Skjærlund på lask02@frederiksberg.dk. Læs mere om forestillingen "Jordemoder til tiden" på Riddersalens hjemmeside

Målgruppe

Børn i alderen 4-8 år

Book billet

Tirsdag 6. juli kl. 14.00-15.30

Onsdag 7. juli kl. 14.00-15.30

Torsdag 8. juli kl. 14.00-15.30

NB: Omvisningen tager sin begyndelse ved Kiosken i Lorrys Have og slutter ved Fasangården i Frederiksberg Have.