billede

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 20:00
Pris
85 kr.
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

GNIST! Den Lille Kulturnat

13.03.20
For anden gang byder Biblioteket i samarbejde med andre frederiksbergske kulturaktører indenfor til en magisk kulturnat for børn og deres voksne.

Oplev gnister af kultur og find ud af, hvad der tænder din indre ild, når frederiksbergske kulturaktører byder inden for på Biblioteket med et hav af aktiviteter til årets Lille Kulturnat. Mød den skøre Fru RagnhILD med flammehåret, se masser af dygtige børn optræde og prøv selv kræfter med kostumer og instrumenter, eller fordyb dig i kreative workshops og meget andet. Det vil være muligt at købe mad og snacks, så I behøver ikke tænke på at nå hjem til aftensmad.

NB: I risikerer at komme hjem med røgduft i håret og ild i hjertet! 

Den Lille Kulturnat på Frederiksberg Hovedbibliotek er et samarbejde mellem Teatret Riddersalen, Haver til Maver, Kirkerne på Frederiksberg, Familienetværket på Frederiksberg, Pandoras Teaterskole, Musikhøjskolen, Den Bemandede Legeplads i Lindevangsparken, Musikmuseet, Frederiksberg Teater og Biblioteket Frederiksberg. Læs mere om Den Lille Kulturnat på Kulturnatten.dk

Program

Programmet byder på løbende workshops, koncerter og overraskelser fra kl. 16-20. Der vil være aktiviteter for børn i alle aldre og sansemotorisk zone for de allermindste.
Kl. 17 er der åbning af scenen ved Lyttetrappen og koncertprogrammet begynder.
Klokken ca. 19.40 vil der være en fælles overraskelses-oplevelse at gå hjem på. 

Der vil være mulighed for at få et måltid varmt mad fra kl. ca. 17-19.30. Snacks og drikkevarer kan købes i vores bar.

Praktisk information

Den Lille Kulturnat er for børn mellem 2 og 12 år.

Der er kun adgang til arrangementet med et armbånd til Den Lille Kulturnat. Armbåndet koster 85 kroner og giver adgang til 1 voksen og op til 4 børn. Det kan købes i 7-Eleven og på Frederiksberg Hovedbiblioteket fra den 1. marts.
Armbåndet til Den Lille Kulturnat gælder ikke som billet til offentlig transport.

Læs mere på: www.kulturnatten.dk/da/Kulturnatten/Program/Om-programmet