Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket - Østsalen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Grantræets jul på hovedbiblioteket

26.11.22 - 30.12.22
Besøg ”Grantræets Jul” på biblioteket og hent både hyggelige julebøger og poetisk julestemning.

I eventyret om Grantræet møder du det utilfredse grantræ, der slet ikke huskede at nyde sin allerlykkeligste dag – fordi det havde travlt med at brokke sig! På biblioteket varer Grantræets Jul heldigvis hele julemåneden, så du kan være med til at give grantræet en masse gode juleoplevelser – måske glemmer det helt at brokke sig over larmende børn og manglende opmærksomhed…

Hent julestemningen på biblioteket

  • Højtlæsninger: Hver lørdag fra 26. november og frem til jul fortæller vi H.C. Andersens kendte eventyr om grantræet.  Det foregår på hovedbiblioteket ”i det grønne”, ligesom i eventyret. Læs mere om det her
     
  • Klip julepynt: Du kan også hjælpe med at pynte træet fint, eller klippe en silhuet til dit eget juletræ at tage med hjem i vores krea-hjørne.
     
  • Workshops: To lørdage i december er der  workshop med Line Hvid fra Kreativ med Ungerne, hvor du kan lave fin julepynt med silhuetter under kyndig vejledning. Workshops og højtlæsning er fortrinsvis for ca. 3-8 årige.
     
  • Lån en julepakke: Elsker du overraskelsen ved at pakke en gave op? Så lån én af vores julepakker, som pynter under grantræet og pak bøgerne ud der hjemme – (men husk, at de skal afleveres igen). I pakkerne finder du julebøger og eventyr, som passer til en hyggelig højtlæsningsstund.

Og så kan du selvfølgelig låne hyggelige julebøger og eventyr med hjem.


Eventyrlig jul på Frederiksberg

Vores juleudstilling om Grantræets Jul er inspireret af Riddersalens julefamilieforestilling Vintersilhuetter, som du kan læse mere om her.

Forestillingen er sammensat af flere af H.C. Andersens kendte og mindre kendte eventyr og er velegnet fra 6 år. Vi har udviklet og iscenesat vores udstilling om Grantræet i tæt samarbejde med Riddersalen.

Du kan også opleve en mini-udgave af Grantræets Jul på Biblioteket Godthåbsvej. Læs mere om det her.

Tak for lån af grafik og illustrationer til Teatret Riddersalen.

Tags