Om dette arrangement

Lokalitet
Hovedbiblioteket-Børnebiblioteket
Danmark
Tid
10:00 - 19:30
Pris
.
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Tickets
Billetsalg lukket
Børn & forældre

Installation: Børnenes Frederiksberg

09.10.17
Børn på Frederiksberg får nu muligheden for at sætte deres præg på byen i en inddragende installation, der vokser sig større og større.

Frederiksberg er byen i byen med plads til alle. Også børnene! Vi sætter spot på, hvad børnene ønsker sig af deres by og giver dem mulighed for at sætte deres præg på Frederiksberg. Gennem udstillingsperioden bygger vi byen på biblioteket og tilføjer ekstra dimensioner gennem virtuelle universer.

Både skoleklasser og familier involveres i ”Børnenes Frederiksberg”.

Fernisering: Tirsdag den 14. november 2017 kl. 16 – 18 er der fernisering af udstillingen i Børnebiblioteket, Falkoner Plads 3, 2000 Frederiksberg. Borgmesteren åbner udstillingen kl. 16.00. Elever fra 4. klasse på Søndermarkskolen vil guide de besøgende rundt i udstillingen, der både rummer fysiske modeller, men også augmented reality koncepter - virtuelle universer, der tilføjer et ekstra lag, hvor elevernes visioner for Frederiksberg folder sig ud. Elever fra Kulturcrewet fra Skolen på Grundtvigsvej vil guide besøgende til selv at afprøve augmented reality. Desuden har Kulturcrewet dokumenteret hele forløbet med hjælp fra Filmværkstedet, og det er derfor også muligt at opleve deres tre film. Billedskolen har bidraget med modeller af vartegn for Frederiksberg og de mange plakater. Der er fri entré og alle er velkomne!


"Børnenes Frederiksberg" skabes i samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg, Søndermarkskolen, KulturCrewet fra skolen på Grundtvigsvej, By & Miljø, Billedskolen og Frederiksberg Filmværksted fra Musikhøjskolen.

Workshops faciliteres af arkitekt og formidler Julie Dufour, arkitekt og formidler Charlotte Carstensen og scenograf og oplevelsesdesigner Eva Wendelboe Kuczynski.