Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Julegran på Godthåbsvej

26.11.22 - 30.12.22
Besøg ”Grantræets Jul” på Godthåbsvej og hent hyggelige julebøger og poetisk julestemning med hjem.

I eventyret om Grantræet møder du det utilfredse grantræ, der slet ikke huskede at nyde sin allerlykkeligste dag – fordi det havde travlt med at brokke sig! På Godthåbsvej varer Grantræets Jul heldigvis hele julemåneden, så du kan være med til at give grantræet en masse gode juleoplevelser – måske glemmer det helt at brokke sig over larmende børn og manglende opmærksomhed…

Og så kan du selvfølgelig låne hyggelige julebøger og eventyr med hjem. Elsker du overraskelsen ved at pakke en gave op? Så lån én af vores julepakker, som pynter under grantræet og pak bøgerne ud der hjemme – (men husk, at de skal afleveres igen). I pakkerne finder du julebøger og eventyr, som passer til en hyggelig højtlæsningsstund.

På hovedbiblioteket kan du opleve en større udgave af udstillingen - her er der også eventyr hver lørdag og workshops i december. Læs mere om udstillingen på Hovedbiblioteket her.

Eventyrlig jul på Frederiksberg

Vores juleudstilling om Grantræets Jul er inspireret af Riddersalens julefamilieforestilling Vintersilhuetter, som du kan læse mere om her. Forestillingen er sammensat af flere af H.C. Andersens kendte og mindre kendte eventyr og er velegnet fra 6 år. Vi har udviklet og iscenesat vores udstilling om Grantræet i tæt samarbejde med Riddersalen.

Tak for lån af grafik og illustrationer til Teatret Riddersalen.

Tags