Foto: Mikkel Bækgaard

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 13:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Platformen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Kreativ Alfons-workshop

24.09.22
Vi læser højt af Alfons Åberg og bagefter kan du bruge dine hænder og din fantasi i en workshop med Kreativ med ungerne.

Elsker du også den lille dreng med den brune striktrøje og hans usynlige ven Svipper? Vi fejrer Gunilla Bergstrøms fantasifulde univers med en sjov installation, hvor du kan lege i Alfons' verden. Derudover folder vi historierne om Alfons ud med forskellige kreative workshops. I dag kan du komme til workshop med Line fra Kreativ med ungerne, som har udviklet en særlig workshop, der passer til Alfons. Du er velkommen til at tage din far med, også selv om han ikke ryger pibe. Eller en anden voksen, som har en god fantasi, selvom den nok ikke er helt så sprælsk som din. 

Vi starter med at læse højt af en af Alfons-historierne og derefter går den kreative workshop i gang. Når du er færdig med at være kreativ, kan du lege i installationen.

Det er en god idé at booke billet til workshoppen - men du er også velkommen til at komme på dagen og se om der er plads.

Bemærk at der er begrænset antal, så giv besked, hvis du alligevel ikke skal bruge din billet. Vi sender en påmindelse et par dage før forestillingen.