Om dette arrangement

Tid
10:30 - 14:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Kreativ Alfons-workshop: Lav dit eget kaleidoskop

29.10.22
Vi læser højt af Alfons Åberg og bagefter kan du lave dit eget kaleidoskop med billedkunstner Stine Illum - og se på verden med helt nye briller.

Elsker du også den lille dreng med den brune striktrøje og hans usynlige ven Svipper? Vi fejrer Gunilla Bergstrøms fantasifulde univers med en sjov installation, hvor du kan lege i Alfons' verden. Derudover folder vi historierne om Alfons ud med forskellige kreative workshops

Når Alfons ser på verden, så dukker der tit noget helt andet og fantasifuldt frem. Og hvad kan pirre fantasien mere end at se verden igennem dit helt eget kaleidoskop. Du er velkommen til at tage din far med, også selv om han ikke ryger pibe. Eller en anden voksen, som har en god fantasi, selvom den nok ikke er helt så sprælsk som din. 

Vi starter med at læse højt af en af Alfons-historierne og derefter går den kreative workshop i gang. Når du er færdig med at være kreativ, kan du lege i installationen.

Det er en god idé at booke billet til workshoppen - men du er også velkommen til at komme på dagen og se om der er plads.

Bemærk at der er begrænset antal, så giv besked, hvis du alligevel ikke skal bruge din billet. Vi sender en påmindelse et par dage før forestillingen.