Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Lån en fortællepose og tag ud på Fortælleruten

08.06.20 - 10.08.20
Biblioteket Frederiksberg og Teatret Riddersalen har i samarbejde udviklet Fortælleruten - en lokalhistorisk rute fyldt med spændende fortællinger om vores by.

Fortælleruten er inspireret af Riddersalens forestillinger ”Frederiksbergfortællinger” som de seneste år har kunnet opleves ved Kiosken foran Riddersalen. Læs mere om årets forestilling Vejene vi går på.

Med et fortællekort i hånden kan du gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksbergfortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Du kan møde bønder, konger, prinser og prinsesser, vilde dyr og meget mere! Fortællinger om hvordan Frederiksberg blev til.

Ruten er for både små og store, men har man korte ben, kan man nøjes med at tage den første del. Anbefales fra ca. 4 år.

Lån en fortællepose på biblioteket

I tillæg til Fortælleruten har vi udviklet en Fortællepose med aktiviteter og eventyrbøger, der gerne skulle stimulere fortællelysten og sætte skub i jeres egne fortællinger. I kan bruge indholdet i posen enten som forberedelse inden I går ud på Fortælleruten, eller til at lege videre med fortællinger bagefter - eller begge dele.

Fortælleposer kan lånes på Hovedbiblioteket - i poserne finder du også fortællekortet.

Du kan læse mere om Fortælleruten på Riddersalens hjemmeside.

Illustration & grafisk design Mette Bystrup