Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
I børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Læsesteder: Højtlæsning og bygge-leg: Vi læser ”Lille frø bygger rumraket”

20.10.21
I børnebiblioteket har vi dette efterår fokus på læsesteder. Dette helt særlige og foretrukne sted, hvor vi elsker at læse en god bog. Sammen kan stedet og litteraturen skabe rum for en helt ny læseoplevelse.

Denne dag læser vi bogen ”Lille frø bygger rumraket” af Jakob Martin Strid. Det er en fin billedbog om Lille Frø, som bygger en rumraket og ved et uheld sender familien ud på eventyr. Vi skal selvfølgelig tale om historien og om, hvad et læsested egentlig er for en størrelse.

I børnebiblioteket har vi fået bygget fem læsesteder i pap: Et hjem, et slot, en iglo, en ubåd - og en rumraket, som er det sted, vi samles til oplæsningen.

Bagefter kan du give dig i kast med at bygge dit eget læsested ud af pap.

Sidst men ikke mindst kan du tage vores kort over gode læsesteder i hjemmet med hjem. Vi har nemlig udvalgt en række steder i hjemmet, og koblet dem med tre gode bøger, som gerne skulle give en ny læseoplevelse til små og store læsere. Bøgerne kan lånes på biblioteket eller reserveres på bibliotekets hjemmeside. 

Højtlæsningen er for børn i alderen 4 til 8 år. 

Forløbet om Læsesteder kører i perioden d. 18. oktober - 31. december 2021. Følg med på bibliotekets hjemmeside, Instagram og Facebook.