Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Sted
Børnebiblioteket
Arrangør
Hovedbiblioteket, Løvehjerte
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Løvehjerte: Lær at skrive din egen historie (10-15 år)

25.01.20
Forfatter og tegneserieskaber Palle Schmidt holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver din egen historie.

Hvad er en god historie? Hvilke historier holder og bliver moderne klassikere? Hvordan laver man en spændende hovedperson?

Forfatter og tegneserieskaber Palle Schmidt holder workshop for børn mellem 10 og 15 år. Her giver han  tips og tricks til at skrive en historie der holder, med udgangspunkt i moderne klassikere såvel som egne bøger.

- - - 

LØVEHJERTE er en ny læse- og litteraturfestival på Frederiksberg, hvis mål er at skabe læselyst og skriveglæde blandt børn og unge.

Festivalen byder på oplæsninger af humoristiske bøger, billedbøger og YA-romaner, børne-bogbingo, live podcast mm. Ane Cortzen fører os trygt igennem dagen den 25. januar kl. 11-17 på Kanton27 og samme dag afholdes tre skrive- og tegneworkshops i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg.

LØVEHJERTE er støttet af og blevet til i samarbejde med Statens Kunstfond, Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune - Kultur- og Fritidsudvalget, Frederiksberg bibliotek, Kanton27, PlotCast og VIKING creas.

Festivalens logo er tegnet af den prisvindende illustrator Otto Dickmeiss.

Læs mere om arrangementet på www.facebook.com/lovehjertefest