Løvehjerte: Læs at skrive et manuscrpit (10 - 15 år)
Løvehjerte: Læs at skrive et manuscrpit (10 - 15 år)

Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkoner Plads
3
2000 Frederiksberg
Sted
Børnebiblioteket
Arrangør
Hovedbiblioteket, Løvehjerte
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Løvehjerte: Lær at skrive et manuskript (10-15 år)

25.01.20
Forfatter og dramatiker Marie Louise Cornelius holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver et manuskript og udvikler spændende karakterer til teater, film og tv-serier.  

Hvorfor er nogle film bedre end andre? Hvad skal der til for at man bliver fanget af en tv-serie eller et teaterstykke? Og hvordan skriver man egentlig sådan noget?

Forfatter og dramatiker Marie Louise Cornelius holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver et manuskript og udvikler spændende karakterer til enten teater, film eller tv-serier.  

Workshoppen er for børn og unge mellem 10 og 15 år. 

- - - 

LØVEHJERTE er en ny læse- og litteraturfestival på Frederiksberg, hvis mål er at skabe læselyst og skriveglæde blandt børn og unge.

Festivalen byder på oplæsninger af humoristiske bøger, billedbøger og YA-romaner, børne-bogbingo, live podcast mm. Ane Cortzen fører os trygt igennem dagen den 25. januar kl. 11-17 på Kanton27 og samme dag afholdes tre skrive- og tegneworkshops i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg.

LØVEHJERTE er støttet af og blevet til i samarbejde med Statens Kunstfond, Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune - Kultur- og Fritidsudvalget, Frederiksberg bibliotek, Kanton27, PlotCast og VIKING creas.

Festivalens logo er tegnet af den prisvindende illustrator Otto Dickmeiss.

Læs mere om arrangementet på www.facebook.com/lovehjertefest