Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Frederiksberg Hovedbibliotek
Falkoner Plads
3
2000 Frederiksberg
Sted
Børnebiblioteket
Arrangør
Hovedbiblioteket, Løvehjerte
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Løvehjerte: Lær at skrive med billeder (10-15 år)

25.01.20
Forfatter og illustrator Jan Oksbøl Callesen holder workshop for børn og unge. Kom og lær, hvordan du skriver og tegner dine egne historier.

Hvordan fortæller man en god historie med billeder? Hvilke teknikker kan man bruge til at illustrere en tekst? Hvad gør en god forside?
 
Med udgangspunkt i moderne klassikere såvel som egne bøger klæder Jan Oksbøl Callesen dig på til at kunne gå i gang med at både skrive og tegne dine egne historier.

- - - 

LØVEHJERTE er en ny læse- og litteraturfestival på Frederiksberg, hvis mål er at skabe læselyst og skriveglæde blandt børn og unge.

Festivalen byder på oplæsninger af humoristiske bøger, billedbøger og YA-romaner, børne-bogbingo, live podcast mm. Ane Cortzen fører os trygt igennem dagen den 25. januar kl. 11-17 på Kanton27 og samme dag afholdes tre skrive- og tegneworkshops i samarbejde med Biblioteket Frederiksberg.

LØVEHJERTE er støttet af og blevet til i samarbejde med Statens Kunstfond, Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune - Kultur- og Fritidsudvalget, Frederiksberg bibliotek, Kanton27, PlotCast og VIKING creas.

Festivalens logo er tegnet af den prisvindende illustrator Otto Dickmeiss.

Læs mere om arrangementet på www.facebook.com/lovehjertefest