Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Ramasjang Redder Fuglene

04.07.20 - 10.08.20
Biblioteket Frederiksberg hjælper Ramasjang med at redde fuglene - og du kan også være med!

Lån en fuglebog

’Ramasjang Redder Fuglene’ sætter i år fokus på, hvor vigtigt det er at forbedre forholdene for landets fugle. Danmarks børnefamilier bliver inspireret til at bygge redekasser, foderkugler, fuglebade og mange andre gode fuglegeringer som kan skabe endnu bedre liv for vores fugle. Og på biblioteket har vi fundet vores bedste fuglebøger frem til dig, så du kan blive klogere på fugle og være med til at redde dem. Derudover har vi samlet en masse sjove fugleaktiviteter, så du kan få fugle på hjernen denne sommer.

Få et fugle-krea-kit med hjem

Vi har samlet lidt materiale og skabeloner, så du kan klippe-klistre med fugletema derhjemme. Hvis du ikke lige kommer forbi biblioteket, kan du sagtens være med alligevel. 

Her kan du læse om kreative fugleidéer, som du kan lave derhjemme.

Her kan du downloade fugleskræmmere, som du kan klippe ud og dekorere derhjemme.

Download dit eget fugleredder-diplom og mal det derhjemme. 

Spil og lyt til musik

Ramasjang har produceret et nyt Ramasjang Redder-spil, der hedder Fuglekigger, hvor du kan prøve at tiltrække fugle til din by ved at bygge fuglehuse og fuglerestauranter. Du kan også lytte til Ramasjang Redder Fuglenes musikvideo "Alle kan gøre noget."

Hvad ved du om fugle?

Prøv vores store "Hvad ved du om fugle-quiz"  og test dig selv. Hvis du vil være med i lodtrækningen om en fuglebog, så aflever din besvarelse til børnebibliotekaren på Hovedbiblioteket inden den 10. august. Du kan downloade og printe quizzen selv eller hente den på Hovedbiblioteket.