Om dette arrangement

Tid
9:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn - 0 til 6 år
Børn & forældre

Små synger på Frederiksberg (2-6 år)

05.02.20
Kom til morgensang for de mindste, når Biblioteket og Musikhøjskolen indbyder til fællessang fire vinter-onsdage kl. 9.30-10.00 på Hovedbiblioteket.

Det er sundt at synge - og derudover godt for både sprogindlæring og kropslig koordination. Men vigtigst af alt, så er det sjovt. Og jo flere man er, der synger sammen, des sjovere er det. Derfor inviterer Biblioteket Frederiksberg og Musikhøjskolen til morgensang for de allermindste og tager dermed så småt hul på det nationale alsangs-år 2020. Kom og vær med til at få taget til at løfte sig!

Pianist Thomas Bornø vil hver gang akkompagnere og instruere børnene i samarbejde med en af bibliotekets børnekulturformidlere. Vi skal synge sange med fakter, sange I sikkert kender - og lære nye sange og rytmelege. Først og fremmest skal alle børn opleve, hvor sjovt det er at synge sammen med andre, og hvor flot det kan lyde, når alle stemmer i. Vi har fokus på sangglæde og fællesskab.

Udover at alle vil få rørt krop og stemme vil de voksne få præsenteret værktøjer og materialer, så de kan arbejde videre med sang, rytme og bevægelser i hverdagen. Alle kan synge – og alle kan være med til morgensang.

Tilbuddet er både for daginstitutioner og børn med forældre eller bedsteforældre. Efter morgensangen er Biblioteket åbent og kan frit benyttes.

Fri adgang med billet - så vi er sikre på at have plads til alle. Billetter bestilles via fkb.dk og både børn og voksne skal have billet. Billetsalget åbner 22. januar klokken 10.