Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
300 kr.
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Sted
Bibliotekssalen
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Sommerferieaktivitet: Skriveworkshop (10-12 år)

26.06.23 - 28.06.23
Er du 10-12 år og elsker du at finde på historier? Så kom og slip fantasien løs, når vi afholder en 3-dages skriveworkshop med børnebogsforfatter Sandra Schwartz.

Du skal bekæmpe monstre, genoplive døde kæledyr og skrive, så magien knitrer, og nakkehårene rejser sig. Og så skal du på en spændende og sjov skattejagt på Skolen for Magi og finde ud af, hvilke hemmelige kræfter lige præcis du har!  Workshoppen kombinerer skrivning med kreativ skaben: Der skal tegnes, klippe-klistres, laves monstre, kreeres foldebøger og selvfølgelig frem for alt skrives. Men vi skal også hygge og have det sjovt og dele kærligheden til at fortælle historier. 

Workshoppen ledes af børnebogsforfatter Sandra Schwartz, der har skrevet populære serier som Zombiehunden og Mission Feriekys og har over 10 års erfaring med at holde skriveworkshops for børn og unge. 

Vi mødes hver dag fra kl. 10-14 i Bibliotekssalen, og holder en god frokostpause og afslutter med hygge om eftermiddagen. Første dag mødes vi i forhallen kl. 10.

Du får udleveret en notesbog, da vi skriver historierne i hånden. Hvis du foretrækker at skrive på computer, skal du selv medbringe en PC.  

De tre dages workshops koster 300 kr., som dækker frokost, snacks og drikkevarer alle tre dage. 

Der er plads til 20 deltagere på holdet. 

Vi glæder os til at se dig og høre de historier, som du gemmer på!