Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Lindevangsparken
Finsenvej 39D
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Teater i Lindevangsparken: Hos Andersen (fra 2 år)

25.08.19
Biblioteket popper op til Markedsdag i Lindevangsparken med den store grønne cykel ladet med eventyr og forestillingen Hos Andersen af teatret Fyren & Flammen.

Kom forbi Markedsdag i Lindevangsparken og mød Biblioteket som sætter fokus på eventyr og teater - kig efter den store grønne reolcykel. Prøv de sjove "bordteatre", lån dit yndlingseventyr med hjem og oplev H.C. Andersens eventyr blive spillevende i teatret Fyren & Flammens magiske familieforestilling.

”Hos Andersen”, er en fysisk gadeteaterforestilling. En buket af H C Andersens eventyr fortalt i billeder, tekst og dans, for de små. Kan også spilles indendørs. Handling:”Hos Andersen” handler om en mand af ubestemmelig alder, der kommer forbi med sin fortællevogn. På vognen står hele hans hus. Huset, som er på størrelse med et gammelt das, er fyldt med låger, billeder og alle mulige ting. Andersen går på opdagelse i låger og billeder, som starter forskellige af H C Andersens eventyr op. En låge går op og ud springer en gedebuk. Andersen kaster sig overskrævs på bukken og i et vild ridt indhenter han, sine to brødre ”Halle-høj her kommer jeg”……

Læs mere om forestillingen her.

Forestillingen foregår udendørs i Lindevangsparken. Billet ikke nødvendig.

Hele markedsdagen varer fra kl. 9-14.
 

Tags