Om dette arrangement

Tid
10:45 - 11:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Teaterforestilling: Freddy og far (4-10 år)

10.02.23
Kom i teatret på Biblioteket og hør den underfundige historie om Freddy og far - om familie, savn og nogle lidt skæve eksistenser.

Hvad er en rigtig familie, og kan man få en ny, hvis éns egen er i stykker?

Freddy er en forældreløs cirkustjener - nu også uden cirkus. Cirkus er lukket. Freddy går alene ud i verden udenfor - med åbent sind og cirkus i hjertet.
Her møder han sømanden Svend og får hans historie. Historien om at følge sin stjerne, verden og livet rundt, til lands og til vands, og finde en søn.
Nu rejser Freddy omkring og fortæller Svends historie. For så længe der stadig er nogen, der fortæller historien om én, så længe er man ikke helt væk. 

Forestillingen er skabt af Teater TT i samarbejde med forfatteren Claus Senderovitz og er en varm og finurlig forestilling om de store spørgsmål og længsler vi alle går og tumler med.

Forestillingen kan for de større børn (2.-4. klasse) kombineres med et besøg i Bibliotekets installation "Børnene fra Sølvgade" som beskæftiger sig med temaer om bl.a. familie, savn og normalitet. Installationen kan opleves fra den 8. februar og er især velegnet fra 8 år. Det er også muligt for 2.-4. klasser at deltage i en workshop, som udfolder installationens temaer. Læs mere om workshoppen her.


NB: Vi gør opmærksom på at denne teaterforestilling er forbeholdt private og skoler hjemmehørende på Frederiksberg. Skriv venligst navnet på skolen, når I booker billetterne. Både børn og voksne skal have billet.