Om dette arrangement

Lokalitet
Frederiksberg Hovedbibliotek - Børnebiblioteket
Danmark
Tid
10:00 - 19:30
Pris
.
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Tickets
Billetsalg lukket
Børn & forældre

Udstilling: På opdagelse i danmarkshistorien – barn i 1940

01.09.17
Skru tiden tilbage til 1940 i børnebibliotekets historiske udstilling. Sæt hår, hør musik, prøv en gammel leg eller børnebog. Du kan også lytte til rigtige fortællinger fra tiden.

Biblioteket Frederiksberg sætter i 2017 fokus på danmarkshistorien.

 

Skru tiden tilbage til 1940erne og gå på opdagelse i børnebibliotekets udstilling om at være barn under 2. verdenskrig.

 

Hvad gør man egentlig, når der er krig og mangel på alting?

 

Det spørgsmål - og mange andre - kan du få svar på ved at lytte med, når Fortælleklubbens på Domus Vista fortæller deres egne historier som podcasts i udstillingen. De har nemlig været i 1940erne selv.

 

Udstillingen byder også på forskellige små aktiviteter. Du kan bl.a. designe din egen hårsløjfe og prøve kræfter med forskellige børnefrisurer fra dengang. 

 

Eller lytte til den musik, som børn hørte under krigen. Kan du ikke slippe tonerne fra de gamle danske film, revyer og asfaltballer, kan du bare låne et par cd’er med hjem og svinge videre.

 

Du kan også dykke ned i en gammel historie fra børnebibliotekets gemmer, som dine bedsteforældre eller oldeforældre måske har læst som børn. Her er der gode muligheder for at få støvet klassikerne af.

 

Udstillingen byder desuden på smagsprøver på indendørs- og udendørs lege. Selvom ressourcerne var knappe fejlede fantasien ikke noget. Gå på opdagelse i børnebibliotekets lege- og kreabøger og fortsæt med at udfordre din egen opfindsomhed derhjemme.

 

Alle er velkomne.

 

Fri entré.

Tags