Om dette arrangement

Tid
10:30 - 13:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen - børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Workshop: Tegn din egen usynlige ven (5-8 år)

15.10.22
Kom til højtlæsning og efterfølgende tegneworkshop, hvor du kan tegne din egen usynlige ven. Alfons har Svipper, Mille har Filuren, men hvem er din usynlige ven og hvordan ser den ud?

På denne workshop kan du lære at tegne sammen med børnebogsillustrator Thomas Friis Pedersen, der har mere end 50 udgivelser i bagagen. Med udgangspunkt i Alfons Åbergs tegnede univers får du hans bedste tegnetips, så du kan tegne dine egne usynlige venner, din familie og din hverdag. Du kan både lade dig inspirere af Alfons' indre fantasiverden og af hans helt almindelige liv med en piberygende far, venner og leg. 

Vi starter med at læse højt af en af Alfons-historierne og derefter går den kreative workshop i gang kl. 11. Når du er færdig med at være kreativ, kan du lege i installationen.

Det er en god idé at booke billet til workshoppen - men du er også velkommen til at komme på dagen og se om der er plads.

Bemærk at der er begrænset antal, så giv besked, hvis du alligevel ikke skal bruge din billet. Vi sender en påmindelse et par dage før forestillingen.

Foto-Copyright © Bok-Makaren AB