Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen - Børnebiblioteket
Målgruppe
For voksne

DigiDays: Kunstig intelligens for seniorer

21.11.23
Til denne workshop får du en introduktion til kunstig intelligens, og du får hjælp til at eksperimentere med forskellige værktøjer, som for eksempel det meget populære ChatGPT, der gør brug af kunstig intelligens.

Kunstig intelligens udvikles hastigt i disse år, og teknologien er nu blevet så god, at det kan bruges som et nyttigt tidsbesparende værktøj til både arbejde og fritid. Der introduceres løbende nye tjenester og værktøjer, der kan skabe tekst, billeder, video, musik og meget andet. Deltag i denne workshop og få mere viden og inpsiration til at komme i gang med kunstig intelligens.  

PS. Grafikken til begivenheden er skabt med kunstig intelligens (servicen DALL-E 2) med forespørgslen "A class of at least 15 persons being taught. The teacher stands in front of a television. Create it as pixel art with 8000 pixels and many bright colors."

Workshoppen gentages flere gange, så hvis denne er fyldt, så vælg en af de andre workshops. Du kan se alle aktiviteter for seniorer under DigiDays her: https://fkb.dk/arrangementer?title=seniorer&date[value][date]=07-11-2023

Workshoppen afholdes i samarbejde med Ældre Sagen på Frederiksberg. 

 

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2023, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2023.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. 

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2023

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til ermy01@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden og Dansk Ungdoms Fællesråd.