flygtning fortæller om integration

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
.
Lokalitet
Bilioteket Frederiksberg - Voksenbiblioteket - læsesalen
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

AFLYST grundet sygdom. Hør en flygtning fortælle!

11.10.18
Vi har set dem i nyhederne, hørt dem i debatten og hver især dannet os en holdning om dem - men HVEM er de egentligt?

Kom og mød mennesker, der selv har prøvet af flygte. Hør om angst, udfordringer og drømme. Hør, hvordan det er at leve midt i en krig, hvad der får én til at risikere liv og lemmer for at komme væk, hvordan det er at miste alt og pludseligt være fremmed - og hvordan det er at bygge tilværelse op fra bunden i et nyt land.

Tre fortællere vil give rørende førstehåndsberetninger i øjenhøjde, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende. Det er personlige historier, og ARRANGEMENTET ER IKKE POLITISK - læg derfor ideologier og holdninger derhjemme.

Bag arrangementet står DFUNK, der er et frivilligt drevet netværk for unge med flygtningebaggrund. Se mere på dfunk.dk eller facebook.com/dfunkdk.

 

Fri adgang uden billet!

_____________________________________________________________________

HVEM ER FLYGTNINGE FORTÆLLER

”Flygtninge Fortæller” er en række arrangementer med historier fra livet som flygtning i Danmark, fortalt af flygtninge selv. Det er et projekt drevet af frivillige fra DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom. Igennem en række arrangementer bliver der sat fokus på det vigtige perspektiv, som alt for ofte glemmes i flygtningedebatten, nemlig flygtninges. Deres personlige fortællinger er nærværende og rørende. De sætter sig fast og giver stof til eftertanke. Dermed spiller de en vigtig rolle i at udfordre de forestillinger, som mange mennesker har om det at være flygtning, og i at vise hvor forskellige deres historier er. Arrangementerne vil tage dig igennem forskellige dele af flugten – lige fra flugtens start til mødet med Danmark.

_____________________________________________________________________

 

HVEM ER DFUNK

“DFUNK er en landsdækkende ungdomsorganisation, der skaber netværk og formidler viden blandt unge med og uden flygtningebaggrund. Igennem sociale aktiviteter engagerer vi unge flygtninge i foreningslivet, styrker deres kompetencer og ressourcer og hjælper dem med at etablere netværk med andre unge. Vi bidrager til den demokratiske debat om flygtninge ved at formidle viden og sætte ansigt på de mennesker, det drejer sig om”

 

_____________________________________________________________________