Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Fri entré
Lokalitet
Biblioteket Frederiksberg - Platformen
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Den store kærlighedsfortælling: Gift ved første blik

01.10.19
Vær med, når vi fordyber os i DRs seersucces og optager en liveudgave af den populære GVFB Podcasten med værterne Kathrine Wismann, Tue Winther og Mathilde Anhøj.

Drømmen om kærligheden. Det er essensen af tidens største seersucces, Gift ved første blik. Tv-programmet, hvor ganske almindelige danskere siger ja til at blive gift med en vildt fremmed. Programmet er siden sin debut blevet solgt videre til hele verden, og i Danmark alene sidder mere end 1 million af os klar for at kigge – og drømme – med, hver gang DR sender en ny sæson af reality-serien.

https://fkb.dk/sites/frederiksberg.ddbcms.dk/files/birgittemartin2017.jpg

Succesen gør Gift ved første blik til en af vor tids store kærlighedsfortællinger på linje med romaner som Anna Karenina og Stormfulde højder eller film som Borte med blæsten og Casablanca. Kærlighedshistorier, der samler os og får os til at tale sammen på tværs af alder, baggrund, etnicitet og køn, fordi de beskæftiger sig med noget, som vi alle sammen drømmer om, nemlig den store kærlighed – jagten på den, længslen efter den og mødet med den. 

Denne aften optager vi et afsnit af den populære GVFB Podcasten og stiller skarpt på nogle af de bedste, sjoveste og mest tåkrummende situationer fra Gift ved første blik. Sammen med publikum dykker podcastens tre værter ned i, hvorfor deltagerne gør, som de gør, men også hvorfor vi seere reagerer, som vi gør. Hvad er det for nogle normer, vi er vant til? Hvilke fortællinger er det, vi klynger os til? Hvad er vi bange for? Og hvad sker der, når virkeligheden viser sig at være helt anderledes end vores forventninger til den? 

Giv dit besyv med, når vi fordyber vi os i og morer os over kærlighedens mange kringelkroge og parforholdets vidunderlige hverdagskomik – både som vi kender den fra TV og fra vores eget liv. 

Fri entré uden billet