Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

DigiDays: Hacking og cybersikkerhed v. Keld Norman

17.09.19
Hvor meget ved du om din egen IT-sikkerhed?

I en stadig mere digital verden har det store konsekvenser, hvis du bliver udsat for hacking og mister adgang til din email, får stjålet data fra din arbejdsplads eller får tømt din bankkonto. 

Keld Norman, der er proffesionel IT-sikkerhedsekspert, giver dig i dette foredrag tips og værktøjer, der hjælper dig til at forebygge hackerangreb og identificere forsøg på hacking. 

I foredraget fortæller Keld om hvordan hackerne arbejder, hvad de kan, og hvad der findes af specialiseret hackerudstyr.

Der er fri entré til foredraget. Tryk på "Hent billet"-knappen og hent en billet, så vi ved, hvor mange stole vi skal sætte frem. 

-----

Dette arrangement er en del af DigiDays 2019, der afholdes den 17., 18. og 19. september. 

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, virtual reality, augmented reality og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport, cybersikkerhed, og dark net. 

Du kan se det fulde program her - https://fkb.dk/arrangementer/makerspace/digidays-bliv-klogere-paa-ny-teknologi

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Coding Pirates Denmark. 

 

Tags