billede
tegner: Line Jensen

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Undervisningslokalet
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

DigiDays: Min teenager deler da ikke nøgenbilleder!

10.11.20
Oplæg og samtale ved forfatter Milla Mølgaard

Forfatter Milla Mølgaard har på Dagbladet Politiken arbejdet indgående med digitale krænkelser, siden de første tilfælde kom frem herhjemme i 2014. Med udgangspunkt i bogen ’Min teenager deler da ikke nøgenbiller’, vil hun fortælle om nogle af de dynamikker og kønsroller, der gør sig gældende, når teenagere deler sig selv og hinanden på nettet og invitere til dialog og eftertanke om forældres vigtige rolle som sparringspartnere for unge i en tid, hvor det meste foregår digitalt.

Og en ting står klart: Rigtig mange forældre aner ikke, hvordan de skal tale med deres børn om livet online og derfor lader de enten helt være eller nøjes med at løfte pegefingeren eller ryste opgivende på hovedet ad børnenes digitale liv. En reaktion, der er forståelig, men som ifølge eksperter er dybt uhensigtsmæssig.

Med dette arrangement vil vi skabe inspiration og en opmuntring til, hvordan vi som forældre, kan tage de nødvendige snakke med vores børn om alt det, der foregår på nettet. Arrangementet er primært henvendt til forældre, og der vil undervejs blive lagt op til dialog og samtale med publikum.

Grundet Corona-situationen er der et begrænset antal billetter, så tilmelding er påkrævet. 

---

 

Dette arrangement er en del af DigiDays 2020, der afholdes på Biblioteket Frederiksberg den 10., 11. og 12. november.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Der er noget for enhver smag, og du kan for eksempel få erfaring med programmering, droner, 3D-print og brug af digitale assistenter. Du kan også høre foredrag om blandt andet e-sport og kunstig intelligens

Du kan se det fulde program her: https://fkb.dk/digidays2020

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays afholdes på Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Coding Pirates. DigiDays er støttet af Frederiksberg Fonden og Frederiksberg Kommune.