Om dette arrangement

Tid
13:00 - 14:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Medborgercentret Nordens Plads
Nordens Plads 16A
2000 Frederiksberg
Sted
Flexrummet
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Husker du? Med Storm P. – foredrag om museer og reminiscens

22.10.20
Som en del af Storm P.-dagene på Medborgercentret Nordens Plads har vi inviteret formidlingsinspektør Cecilie Monrad fra Frederiksbergmuseerne på besøg.

Cecilie vil fortælle om Frederiksbergmuseernes mangeårige arbejde med erindringsfortællinger. Både gennem sociale, netværksopbyggende forløb for ældre, og som et reminiscensredskab/metode for demensramte, der både kan bruges af pårørende og omsorgspersonale. 

Erindringsfortællingerne er bygget op omkring billeder, genstande, breve og dagbogsnotater fra bl.a. Storm P., og de historier, erindringer og associationer, som opstår gennem samtalerne om dette, har vist sig at have en mærkbar positiv effekt på deltagernes og brugernes livskvalitet og sociale liv.

Foredraget foregår i Fortælleklubben, der mødes ugentligt på Medborgercentret, men vi har sørget for, at der er et begrænset antal billetter til andre interesserede. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan foretages her på siden.

Mere Storm P.?

Der er Storm P. Dage på Medborgercentret Nordens Plads d. 21-24. oktober. Du kan finde og læse om alle arrangementerne i Biblioteket Frederiksbergs arrangementkalender.
Se alle Storm P.-arrangementerne.

Tags