Kultur til Kaffen: Kvindekampens morgengry

Om dette arrangement

Tid
7:30
Pris
.
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Kultur til Kaffen: Kvindekampens morgengry

08.03.18
Caroline Due inviterer til en fortælling om kvindekampens morgengry til nutidens #metoo.


Over fire torsdage zoomer vi ind på morgenens særlige kendetegn med en række kulturoplevelser, der fra hver deres vinkel tager favntag med morgenstundens unikke karakter.

Kultur til kaffen er korte, intense kultur-indsprøjtninger i behagelige omgivelser, der giver dig noget ’ekstra’ til morgenkaffen på din vej ud i resten af dagen.

Denne lille sprække i morgenrutinen efterlader et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen.

Denne torsdag står den på kaffe, croissanter og kvindekamp med Caroline Due, redaktør på den nyeste udgave af Kvinde Kend Din Krop – en helt ok start på dagen.

Kultur til kaffen er et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og KU.BE, der står ekstraordinært tidligt op for at gøre din morgen til noget helt særligt.

BEGYND DIN DAG MED ET SKUD KVINDEKAMP
Caroline Due inviterer indenfor til en fortælling om kvindekampens morgengry med afsæt i det monumentale værk Kvinde Kend Din Krop, der siden 1975 er udkommet i 5 udgaver.

Caroline dykker ned i kvindekampen og ser nærmere på, hvordan synet på kvinder har udviklet sig og hvilken betydning håndbogen om kvindekroppen har haft. Fat en fatboy, slubr en kop kaffe og vågn op ved at blive lidt skarpere på kvindekampen anno 2018 til Kvindernes Internationale Kampdag.

OM KVINDE KEND DIN KROP
Kvinde Kend Din Krop er en samtidshåndbog om kvindekroppen, der i sin nyeste udgave også sætter fokus på nutidens aktuelle køn- og ligestillingstemaer. I anledningen af den 5. udgave i 2013 udviklede forfatterne en hjemmeside, der fungerer som supplement til bogen og giver en umiddelbar og enkel vej ind i bogens univers og tilbyder materiale, som der ikke blev plads til i værket.

Døre: 7.30
Show: 7.45-8.15

Adgang: Fri entré uden billet