Kultur i Kaffen: Radiobiograf med AKT1

Om dette arrangement

Tid
7:30 - 8:30
Pris
.
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Kultur til Kaffen: Radiobiograf med AKT1

01.03.18
AKT1 inviterer til radiobiograf med morgenen som tema. Fat en fatboy, slubr en kop kaffe og vågn op til lyden af nyskrevne replikker af nogle af nordens stærkeste stemmer.

Over fire torsdage zoomer vi ind på morgenens særlige kendetegn med en række kulturoplevelser, der fra hver deres vinkel tager favntag med morgenstundens unikke karakter.

Kultur i kaffen er korte, intense kultur-indsprøjtninger i behagelige omgivelser, der giver dig noget ’ekstra’ til morgenkaffen på din vej ud i resten af dagen.

Denne lille sprække i morgenrutinen efterlader et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen.

Denne torsdag står den på kaffe, croissanter og radiodrama med AKT1 – en helt ok start på dagen.

Kultur i kaffen er et samarbejde mellem Biblioteket Frederiksberg og KU.BE, der står ekstraordinært tidligt op for at gøre din morgen til noget helt særligt.

BEGYND DIN DAG MED ET SKUD ORIGINAL RADIODRAMATIK
AKT1 inviterer til radiobiograf med 3 udvalgte hørespil, når solopgangen rammer KU.BE’s smukke panoramasal den 1. marts.

AKT1 har kigget i gemmerne og fundet hørespil, der på den ene eller anden måde tematiserer morgenen. Fat en fatboy, slubr en kop kaffe og vågn op til lyden af nyskrevne replikker af nogle af nordens stærkeste stemmer.

OM AKT1
AKT1 er et radiodramakollektiv, som producerer ny dansk og nordisk radiodramatik live med publikum og Danmarks bedste instruktører, skuespillere og lydscenografer. Alle hørespillene varer 15-20 minutter og er skrevet af debuterende radiodramatikere, som har markeret sig inden for andre litterære og kunstneriske felter end radiodramatik. Hørespillene er optaget live med publikum på forskellige locations rundt i hovedstaden.

Show: 7.45-8.30
Døre: 7.30

Fri entré uden billet