John Andersen på sin tur gennem Sverige.

Om dette arrangement

Tid
17:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Online via bibliotekets Facebook profil
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

Rejseberetning: Et motorcykeltræk i Niels Holgersens fodspor

10.05.21
Eventyreren, John Andersen, har besøgt over 200 steder fra Selma Lagerlöfs kendte roman.

Eventyrer, forfatter og polarforsker John Andersen, har rejst i Niels Holgersens fodspor gennem Sverige på motorcykel, hvor han kørte omtrent 12.000 km.

Her kan du høre hans personlige rejseberetning, hvor han levende fortæller om de - mere end 200 forskellige - steder fra romanen, som han besøgte.

Den store svenske forfatter Selma Lagerlöf skrev i 1906 romanen ”Niels Holgersens forunderlige rejse gennem Sverige”. Bogen handler om en skidt knægt ved navn Niels Holgersen, som ikke alene er doven, men også ond mod dyr og strid overfor sine forældre. Det straffes ved, at han bliver forvandlet til en nisse og skal ud på en rejse gennem Sverige på ryggen af en tamgås. Når han atter er hjemme igen, er han blevet til et godt menneske.

Arrangementet foregår kun online via bibliotekets Facebook profil

Forløbet om Selma Lagerlöf laves i samarbejde med Betty Nansen Teatret og suppleres med podcasts, højtlæsning og bogposer til børnefamilier. Følg med på bibliotekets hjemmeside, Instagram og Facebook fra d. 6. april - 14. maj. Dyk ned i universet om Selma Lagerlöf.

Tags