Om dette arrangement

Tid
17:30 - 19:30
Pris
.
Lokalitet
Medborgercentret Nordens Plads
Nordens Plads 16A
2000 Frederiksberg
Sted
Flexrummet
Arrangør
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Storm P. – Frederiksbergs og hele Danmarks store humorist

21.10.20
Billedforedrag om multikunstneren Storm P. og hans museum.

Storm P. (1882-1949) er endnu i dag kendt for sine tusinder af tegninger af vanvittige opfindelser, livskloge vagabonder, Peter og Ping ­mm. Humoren, satiren og kunsten hos Storm P. berører ofte livets helt store spørgsmål, og han spadserer lige ind i hjertet på de fleste.

Nikolaj Brandt tegner et rids af kunstneren og humoristen Storm P. og fortæller om museets arbejde med at formidle og forske i den folkekære kunstner. Der vises en perlerække af tegninger, malerier og fotos undervejs.

Nikolaj Brandt (f. 1968) er kunsthistoriker og har siden 2009 været museumsinspektør på Storm P. Museet. Nikolaj Brandt arbejder dagligt med formidlingen af Storm P. i museets udstillinger, forvaltning af samling mm.

Han har gennem årene givet stribevis af foredrag og medvirket i flere udsendelser om Storm P. og museets særudstillinger i radio og tv. Nikolaj Brandts seneste forskning er artiklen Humorist i hagekorsets skygge, om Storm P. i tiden op til og under besættelsen (udgivet i Perspective, oktober 2018).

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan foretages her på siden.

Mere Storm P.?

Der er Storm P.-dage på Medborgercentret Nordens Plads den 21.-24. oktober. Du kan finde og læse om alle arrangementerne i Biblioteket Frederiksbergs arrangementkalender. Se alle Storm P.-arrangementerne.

Tags