Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
10:00 - 19:30
Pris
.
Lokalitet
Danmark
Målgruppe
For alle
Tickets
Billetsalg lukket
Kunst & Kultur

Fotoudstilling: Frivillighedsbilleder

02.11.17
Få et indblik i frivilligheden på Frederiksberg, når Biblioteket byder velkommen til fotoudstillingen ”Frivillighedsbilleder”.

Frivillighed spiller en stor rolle på Frederiksberg, hvor mange frivillige hver dag gør en stor indsats for andre mennesker og for fællesskabet. Mange aktiviteter ville aldrig kunne eksistere uden det frivillige engagement.

 

Få et indblik i frivilligheden på Frederiksberg, når Biblioteket byder velkommen til fotoudstillingen ”Frivillighedsbilleder” i uge 44. ”Frivillighedsbilleder” er en vandreudstilling, som sætter ansigt på 8 af de aktive frivillige, som er engageret i forskelligt frivilligt arbejde på Frederiksberg.

 

Vandreudstillingen ”Frivillighedsbilleder” kan ses på Biblioteket i uge 44-46. Derefter vil den være at finde på Medborgercentret, efterfølgende på Rådhuset og derefter på KU.BE.

 

Du kan læse mere om udstillingen ”Frivillighedsbilleder” på Frederiksbergs Frivillighedsportal frivillighed.frederiksberg.dk – her kan du også læse om, hvordan du kan blive frivillig