Om dette arrangement

Tid
16:30 - 21:00
Pris
150 kr.
Lokalitet
Startsted: Medborgercentret Nordens Plads
Nordens Plads 16A
2000 Frederiksberg
Arrangør
Medborgercentret Nordens Plads, Biblioteket Frederiksberg, Frederiksberg Provsti, Nordens Have, Musikmuseet, Møstings Hus og beboere i Domus Vista
Målgruppe
For alle
Kunst & Kultur

FRB-EATS: En kulturel og kulinarisk cykeltur på Frederiksberg

10.05.19
Hop op på cyklen og træd med, når vi i forbindelse med FRB-EATS 2019 tager på en kulturel, kulinarisk og hyggelig rundtur på Frederiksberg.

Arrangementet er desværre udsolgt, men der er heldigvis mange andre gode fællesspisninger til FRB-EATS, som du kan finde her: 

http://frbdage.frederiksberg.dk/nyheder/frb-eats

 

Vi besøger frederiksbergske landemærker og ser nogle mere ukendte sider af byen. Fælles for alle stop er, at der vil være lidt godt til ganen og et særligt kulturelt indslag.

Vi starter 16.30 i Medborgercentret og slutter ca. 21.00 ved Hovedbiblioteket – husk din egen cykel!

Nordens Bedste Plads
Startskuddet går ved Medborgercentret med velkomstdrinks, snacks og en fortællingen om udviklingen på Nordens Plads: Fra prestigeprojektet Domus Vista i 1969, over et område der for mange opfattedes som en asfaltørken til den omfattende byudviklingsplan, der netop er gået i gang.

Frederiksberg fra oven
Herefter tager vi elevatoren op i en af lejlighederne i Domus Vista, der er Danmarsk højeste beboelsesejendom, og oplever den unikke udsigt over hovedstadsområdet.

Nordens Have
Tilbage på asfalten besøger vi Nordens Have, der virkelig er en af Frederiksbergs små hemmelige perler. En byhave og -oase med plantekasser, bier, insekthoteller og fuglekasser. Medlemmer fra haven fortæller om projektet og deres biavlsprojekt, hvor vi skal smage deres lækre honning.

Drive-in koncert
Næste stop er Lindevang Kirke, hvor der står et imponerende stort Marcussen&Søn orgel, hvis klang er særligt designet til den franske skoles orgelrepertoire. Vi får en særlig minikoncert ved Lindevang Kirkes organist Lars Sardemann, hvor vi kan mærke suset og bruset fra Paris i charmerende værker af Léon Boëlmann og Louis-James Alfred Lefébure-Wély. Til tonerne af den klassiske orgelkoncert serveres klassisk smørrebrød – men ikke som du kender det.

Møstings Hus
Få historien om Møstings Hus, der tidligere havde funktion som sommerresidens for gehejmestatsminister Johan Sigismund Møsting, men som idag primært fungerer som en platform for dansk samtidskunst. Få en introduktion til vores aktuelle udstilling og nyd en let servering med laksetapas og kølig hvidvin. 

Sød Musik
Musikmuseet inviterer til sød musik i deres imponerende samling af musikinstrumenter fra datid, nutid og fremtid, når vi skal nyde bobler, kransekage og få fortællinger og smagsprøver på Maskinen i musikken.

Solbjerg Soul
Vi afslutter vores kulturelle rundtur i fællesskab til after-dinner drinks og lækre toner, når Bibliotekets musikformidler Anders vender vinyler fra Musikbibliotekets skattekiste.

OBS: Husk din egen cykel!

Arrangementet er en del af FRB-EATS 2019 og FRB-DAGE 2019.