Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
Fri entré
Målgruppe
For ældre
Kunst & Kultur

Her hviler - en kulturel vandring

22.06.21
En række af Danmarks mest berømte scenekunstnere har arbejdet, festet og boet på Frederiksberg. Tag med Medborgercentret og Frederiksbergmuseerne på en kulturel vandring på deres sidste hvilested: Frederiksberg Kirkegård.

På turen gennem kirkegården hører I om det teaterliv, kirkegårdens mange berømtheder som Kai Normann Andersen, Lily Broberg og Marguerite Viby har været med til at skabe. 

Vandringen er gratis - men tilmelding er nødvendig. Der er 8 pladser, der tildeles efter først-til-mølle princippet - du kan melde dig til via Medborgercentrets Facebookside eller på mean14@frederiksberg.dk.

Frederiksbergmuseerne og Medborgercentret er gået sammen om at lave 12 kulturelle vandringer. De er centreret omkring Frederiksbergs parker og historiske områder.
Historiske fortællinger og personbårne anekdoter ligger tæt her, og man skal ikke gå mange meter før en ny stedsspecifik historie udfolder sig. Historierne dækker kulturhistorisk bredt og vil appellere bredt til både nysgerrighed, ny viden og genkendelse.
Hver gang er der en dygtig formidler fra museet der tager os gennem historierne.