Om dette arrangement

Tid
7:45 - 8:30
Pris
.
Lokalitet
Sankt Thomas Kirke
Rolighedsvej 16
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For alle
Kunst & Kultur

Kultur til Kaffen: Begynd din dag med tyste morgenritualer i Sankt Thomas Kirken

06.06.19
Begynd din dag med et skud kultur til morgenkaffen - denne gang i form af et skarpt blik på vores alles morgenritualer.

Med mere handling end ord vil skuespiller Kristine Nørgaard og sognepræst Martin Elvstrøm-Vieth stille skarpt på ritualer. Morgenmenneskets repeterende og tryghedsskabende vaner vil spejle sig i kirkens mange gentagelser, og de vil blive udfordret på hver deres måde. Kom derfor og tænk med: hvilke ritualer kan ikke undværes? Hvilke kan? Og kan der ligger et strejf af nyt liv i blot det mindste brud på dem?

Skuespiller Kristine Nørgaard har bl.a. været nomineret til en Reumert for sin rolle i forestillingen “Rødt og Grønt” på Aarhus Teater og Martin Elvstrøm-Vieth er sognepræst i Godthaabskirken.

 

Lokation: Sankt Thomas Kirke

Adgang: Fri entré uden billet

Tid: 7.45-8.30

 

Kultur til kaffen

Biblioteket Frederiksberg inviterer sammen med en række kulturaktører til en morgen med kultur og kaffe den første torsdag i april, maj og juni. Vi tager favntag med morgenens unikke karakter og zoomer ind på dens særlige kendetegn, udtryk og elementer gennem forskellige kulturelle oplevelser. Hver gang i nye omgivelser.

Kultur til kaffen er små kulturindsprøjtninger, der efterlader dig med et smil på læben, en ny indsigt eller en refleksion, der hænger ved resten af dagen.