Om dette arrangement

Tid
18:00 - 0:00
Pris
.
Lokalitet
Hovedbiblioteket
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For alle
Kunst & Kultur

Natlys - En aften i lys og mørke på Biblioteket Frederiksberg

11.10.19 - 12.10.19
Frederiksberg Bibliotek udforsker lyset og mørket til Kulturnatten, når efterårsaftenens sorte tæppe trækkes ind i huset som kulisse, og kun oplevelserne lyser op. Find ud af om litteratur kan spises, tegn lysende selfies og leg med Hollywoods yndlingsrekvisit, green screen’en. Vi er med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket.

På Biblioteket Frederiksberg foregår alle aktiviteter løbende over hele aftenen, så du kan komme, når du vil og blive så længe du vil. Oplev Biblioteket iscenesat med særligt lys, og gå på opdagelse i de mange aktiviteter. Køb lækre drinks i lysbaren, gå en mørkevandring og smag på ordene, oplev moderne videokunst og leg med ord om lys og mørke.

Program

  • Gå på opdagelse i det mørklagte bibliotek og undersøg lyset og mørket i de mange forskellige aktiviteter
  • Kom med på mørkevandring med Lysbid og Biblioteket
  • Oplev udfordrende videokunst om lys/mørke af den roste, unge danske kunstner Kim Richard Adler Mejdahl
  • Dyk ned i begreberne "lys" og "mørke"
  • Eksperimentér med black-out poetry
  • Lav fed fotokunst med ”light painting”

Natlys – mest for børn
Kom ind i mørket og hør fortællinger om lys og mørke midt i en sanselig installation – måske bliver det lidt uhyggeligt, men det skal nok blive godt igen! Gå på jagt efter lysende stjerner med uv-lommelygter og find det magiske ord, skrevet med usynligt blæk. Måske vinder du en præmie? Biblioteket er fyldt med aktiviteter, som du kan prøve.

Byen på vrangen
Sammen med 7 andre frederiksbergske kulturnatsaktører er Biblioteket med til at vende byen på vrangen og lyse Frederiksberg op i mørket. Med UV-lys, tekstil og lyd iscenesætter lyskunstner Anna Rosa Bibliotekets facade ud mod Solbjerg Plads. Forløbet er kurateret af Kaleidoskop og værkerne kan kun opleves på Kulturnatten.

Adgang med Kulturpas.