Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Makerspace

DigiDays: Kom i gang med at programmere (i Python)

17.09.19
Samfundet bliver stadig mere digitalt, og det er derfor vigtigt, at have en forståelse for hvordan computerprogrammer og apps skabes. Til dette arrangement hjælper vi dig i gang med at programmere.

Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med. På de to timer kommer du i gang med det gratis program PyCharm, som ved hjælp af en række små programmeringsøvelser hjælper dig i gang med at skrive dine første programmer. Du kan efterfølgende fortsætte læringen derhjemme. 

Vi arbejder med programmeringssproget Python, som er meget populært, da det er relativt let at lære, og samtidig kan bruges til mange forskellige typer projekter.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser på holdet. Der er to type billetter.

  • Billettype 1: Du ikke har din egen computer og vil låne én af biblioteket
  • Billettype 2: Du medbringer din egen computer

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

----------------------------

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk 

Tags