Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For unge
Kurser & undervisning

DigiDays: Lær at lodde - fra 11 til 16 år

16.12.21
At kunne lodde er en nyttig færdighed, som for eksempel kan bruges til at lave projekter med elektronik og til at reparere elektriske apparater.

På dette mini-kursus lærer du at lodde med loddekolbe og loddetin. Efter de indledende øvelser samler du et lille juletræ med en masse lys-dioder, modstande og andre komponenter, der skal loddes på printplader.

Juletræet lyser og blinker, når alle komponenterne er monteret korrekt. Du får juletræet med hjem, så det kan sprede julehygge indtil jul.

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

---

Dette arrangement er en del af DigiDays 2021, der afholdes af Coding Pirates Frederiksberg og Biblioteket Frederiksberg i efteråret 2021.

DigiDays er en festival med lærerige tech-aktiviteter for børn, unge og voksne. Du kan opleve og prøve ny teknologi, deltage i en række forskellige workshops og høre inspirerende foredrag. Der er fri entré til alle aktiviteter.

Vi tilføjer løbende nye arrangementer til programmet, som du kan se her: https://fkb.dk/digidays2021

Du kan holde dig opdateret om DigiDays og beslægtede aktiviteter på Biblioteket Frederiksberg gennem vores ”Learning Lab” Facebook-gruppe https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller ved at skrive dig op til vores email-nyhedsbrev - http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål om DigiDays, så skriv til learninglab@frederiksberg.dk

DigiDays er muliggjort med støtte fra Frederiksberg Fonden, Frederiksberg Kommune og Dansk Ungdoms Fællesråd.