Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Østsalen - børnebiblioteket
Målgruppe
For voksne
Kurser & undervisning

Kom i dybden med 3D print over tre aftener (torsdage)

18.08.22
Vær med, når vi over tre aftener går i dybden med 3D print. Med udgangspunkt i bogen Make: Getting Started with 3D Printing får du i dette lærerige forløb en god forståelse for hvad 3D print er, hvad det kan bruges til, og hvordan du helt praktisk får 3D-printeren til at printe.

I forløbet mødes vi tre torsdage fra 19:00 – 20:30, hvor vi laver praktiske øvelser på forskellige 3D-printere og 3D-printer objekter, som vi selv har skabt samt modeller, som vi downloader fra internettet. Vi laver også små øvelser i de forskellige computerprogrammer, som man bruger i forbindelse med 3D-print.

I perioderne mellem de tre workshop-aftener læser vi udvalgte kapitler i bogen Make: Getting Started with 3D Printing, som du låner på biblioteket.

Vi mødes disse tre torsdage:

  • 18. august 19:00 – 20:20
  • 1. september 19:00 – 20:30
  • 15. september 19:00 – 20:30

Du får mest ud af forløbet, hvis du kan deltage alle gange, og desuden tager dig tid at få læst kapitlerne i bogen inden hver workshopaften. 

Forløbet er målrettet voksne, det er gratis at deltage, og det kræver ingen forudgående forudsætninger. Du behøver ikke at medbringe noget, men du er velkommen til at medbringe din egen computer eller 3D-printer.

Da der er et begrænset antal pladser på holdet, er det vigtigt, at du husker at reservere en plads. Tryk på den grønne billet-knap og reserver din plads.

Hvis holdet er fyldt, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med. 

Hvis du har spørgsmål, så skriv til Erik på ermy01@frederiksberg.dk eller ring på 21691339

---

Dette forløb er en del af projektet "IRL Books", hvor vi afprøver, hvordan vi kan kombinere læsning af faglitteratur med fysiske møder i mindre grupper.

Som en del af projektet har vi et andet forløb, hvor du bliver klogere på hvordan man investerer og et forløb, hvor børn lærer at lave computerspil.    

IRL Books-projektet er støttet af “Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre”.

Tags