Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:15
Pris
.
Bibliotek
Sted
Musikbiblioteket
Målgruppe
For voksne
Kurser & undervisning

Kom i gang med at programmere (i Python) - forløb over tre gange

21.05.19
Samfundet bliver stadig mere digitalt, og det er derfor vigtigt, at have en forståelse for hvordan computerprogrammer og apps skabes. Over tre tirsdage kan du lære de basale elementer i programmering og komme i gang med at skrive dine første programmer.

Bemærk: Introduktionen til Python løber over tre tirsdage - 21. maj, 28. maj og 4. juni fra 17:00 til 19:15

Vi starter helt fra bunden, så alle kan være med. Vi lægger stor vægt på, at du selv skal være aktiv ved skærmen, og vil derfor minimere mængden af teori & lange forklaringer. 

Vi arbejder med programmeringssproget Python, som er meget populært, da det er relativt let at lære, og samtidig kan bruges til mange forskellige typer projekter.

Det er vores ambition, er du efter forløbet har fået afmystificeret programmering og måske endda fået mod på at lære mere.

Det er et sammenhængende forløb over tre tirsdage (21/5, 28/5 og den 4/6). Du får mest ud af din deltagelse, hvis du kan komme alle tre gange.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser på holdet. Der er to type billetter.

  • Billettype 1: Du ikke har din egen computer og vil låne én af biblioteket
  • Billettype 2: Du medbringer din egen computer

Hvis der ikke er flere billetter tilbage, så skriv dig på ventelisten. Vi får ofte afbud, så der er en god chance for at komme med alligevel.

Forløbet faciliteters af Christian, der frivillig på biblioteket. Hvis du har tid og lyst til at være frivillig på en aktivitet på biblioteket, så se mere om mulighederne her: https://fkb.dk/bliv-frivillig/bibliotekets-frivilligaktiviteter

----------------------------

Biblioteket Frederiksberg afholder i 2019 "maker"-aktiviteter for både børn og voksne. Det handler om kreativitet, idéudvikling, brug af computere, ny software, elektronik, 3D-print, robotter og meget andet.

På sigt er det planen, at biblioteket åbner et ”maker”-område, hvor du kan komme og lære nye digitale færdigheder.

Du kan få nyheder om vores aktiviteter ved at melde dig i vores Facebook-gruppe Frederiksberg Learning Lab: https://www.facebook.com/groups/1933149520075451/ eller skrive dig op til vores email-nyhedsbrev her: http://eepurl.com/dGrPIj.

Hvis du har spørgsmål til Frederiksberg Learning Lab, kan du kontakte os her: learninglab@frederiksberg.dk 

Tags